---
Foto: Nettie Roes bij de Jonathan

Een mooi initiatief

Nettie Roes is deze zomer 80 jaar geworden. Ze heeft haar familie en vrienden gevraagd niet haar, maar onze stichting een cadeau te geven in de vorm van een gift. Op deze manier is er een mooi bedrag binnengekomen. Fijn dat Nettie ons steunt. Dank daarvoor!

Onze stichting kan goed drijven met behulp van deze boei. Een initiatief dat navolging verdient!

Foto: Nettie Roes bij de Jonathan.

---

Onthaastcafé op stap

Vrijdag 20 september was het zover: de eerste groep gasten van het Onthaastcafé uit Zwolle heeft een mooie dagtocht gemaakt met de Jonathan. Ooit is het idee voor een dergelijk schip voor deze doelgroep ontstaan in dit café.
De cirkel is rond: een mijlpaal!

De tweede groep heeft inmiddels ook een dagtocht gemaakt.

Foto: Het Onthaastcafé aan boord van het schip.

---

Gespot in Zwolle

Tijdens de tocht met mensen van het onthaastcafé op 20 september is de Jonathan gespot op het Zwolle – IJsselkanaal in Zwolle, ter hoogte van de Scaniahaven.

Ook mooi, zo’n plaatje vanaf het water.

Foto: De Jonathan bij Zwolle

 

---

Een mooi gebaar

50 jaar getrouwd waren ze: Trudy en Herman Huijskamp. Dat wilden ze vieren. Een mooi feest. Cadeaus hoefden ze niet: ”We hebben alles al!"

Ze kozen er voor om de Jonathan te dragen als goed doel. Een mooi bedrag werd er aan onze stichting geschonken. We zijn er namens onze gasten en vrijwilligers heel blij mee. Dank voor het mooie gebaar.

Foto: Trudy en Herman Huijsman aan boord van de Jonathan.

---

Intocht Sint en Pieten in Zwolle

Hij is er weer: Sint en zijn Pieten in allerlei soorten en maten. Hij is door de Jonathan van onze stichting naar Zwolle gebracht op zaterdag 16 november. Met veel muziek en blije gezichten werd de goedheiligman afgezet aan het Rode Toren plein. Ons schip paste perfect in het plaatje en er was een mooie ruimte aan dek om de muziekpieten hun Sinterklaasliederen te laten spelen en zingen. De burgemeester ontving de Sint en daarna voer de Jonathan weer terug. Een geslaagd feest!

---

Agenda

11 januari 2020 vanaf 15:00 uur is er de nieuwjaarsborrel voor vrijwilligers en schippers aan boord van het schip in Hasselt.

---