---
Foto: Nettie Roes bij de Jonathan

Op 21 november hebben we het College van Burgemeester en Wethouders op de Jonathan ontvangen. We hebben met elkaar gesproken over onze stichting en ons schip. Ze waren blij verrast.  "Wat ziet het er mooi uit en wat een geweldige prestatie hebben jullie geleverd".

Dat hoorden we terug. We hebben het voornemen verkend om met elkaar in 2020 te gaan samenwerken. Het was een geslaagde meeting dat een vervolg krijgt.

Foto: vlnr: Janny Bloemhart, burgemeester Eddy Bilder, weth Albert Coster, weth. Maarten Slingerland, weth. Gerrit Knol en gemeentesecretaris Sebastiaan Ruddijs.

Ton Valk uit Hasselt  maakte deze fraaie foto van de Jonathan, afgemeerd op de vaste plek aan de loswal te Hasselt.

---

W.G.van de Hulstfestival

Vrijdag 13 december ontvingen we kinderen en volwassenen aan boord van de Jonathan als onderdeel van het W.G. van der Hulst festival in Hasselt.
De kinderen maakten lichtjes voor in de kerstboom terwijl de ouderen een rondleiding op het schip maakten onder begeleiding van de vrijwilligers. Het was een geslaagde ontmoeting met wel 100 bezoekers.

Foto linksboven: opening van het festival.  Foto onder: de Jonathan

---

Nieuwjaarswens

Het bestuur wenst alle vrijwilligers, bemanningsleden, sponsoren, donateurs en gasten een mooi en gezond 2020 toe.

Namens het bestuur,

Ad Akkerman

Voorzitter van het stichtingsbestuur

 

 

Foto: Voorzitter Ad Akkerman

---

Onze nieuwe folder

Maandag 13 januari ligt de nieuwe folder voor 2020 in de winkel van Buitengewoon Reizen aan de Diezerkade 3 te Zwolle. Ook is de folder  via onze website te verkrijgen. Wij bieden 4 daagse tochten en dagtochten aan.
U kunt het schip vanaf mei 2020 ook huren als vergader- en trainingsruimte.
We bedanken Benny Michel van "MCHL voor elk grafisch ontwerp" voor de mooie manier van sponsoring. Bedankt Benny.

Foto: Benny Michel (llinks) overhandigt de folder aan  Rudy Spanhak, vrijwilliger bij de Jonathan.

---

Nieuwjaarsreceptie

Zaterdag 11 januari brachten we een toost uit op het nieuwe jaar. De plannen zijn gemaakt en de eerste boekingen komen binnen. Proost ! 

Er wordt niet alleen getoost. Onze vrijwilligers zijn ook druk aan het werk in de roef van de Jonathan, om deze geschikt te maken voor het verblijf van de bemanning.

Momenteel zijn we bezig het geheel te strippen. Daarna kan de opbouw beginnen. In een volgende nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de vorderingen.  

Foto: De inmiddels grotendeels gestripte roef van de Jonathan.

---

Agenda

 --

---