---

Op 22 september 2021 was wethouder Maarten Slingerland van Zwartewaterland aan boord van de Jonathan om onze gasten, mensen met dementie en hun begeleiders een goede reis toe te wensen, bij een van de tochten die we maakten vanuit Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden. Alzheimer Nederland, de gemeente Zwartewaterland en Netwerk Dementie Regio IJssel-Vecht maken deze tochten mogelijk. Met de gasten werd het rondje IJsseldelta gevaren. Er werd volop genoten van de tocht en de omgeving. In de Stadskoerier stond een artikel over deze tochten

Op 2 november 2021 ontvingen wij uit handen van Antonie van Renswoude een cheque van duidend euro.
Zijn bedrijf Georg Fischer heeft onze stichting dit jaar uitgekozen als één van de goede doelen waarmee het bedrijf zich wil verbinden. We zijn er heel blij mee en nemen de cheque graag in ontvangst. Hartelijk dank !

 

Vrijdag 15 oktober kregen we vier leerlingen van het Greijdanus college uit Zwolle op bezoek in het kader van hun maatschappelijke stage. In het voorjaar van 2022 komen ze een dag het dek  van het schip schilderen.

Op 1 oktober 2021 was er een avond voor de vrijwilligers van de Jonathan. Door corona hadden de vrijwilligers elkaar lang niet gezien en konden nieuwe vrijwilligers kennismaken met de club vrijwilligers. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er kennisgemaakt en gezellig gekletst in het gebouw de Werf aan de Kaai 5 in Hasselt van de stichting Hanzestad Hasselt Marketing.

De uitslag van de Rabo ClupSupport 2021 is bekend.  Onze bestemming is een hydraulische lift.
We ontvingen per post een cheque voor een bedrag van € 253,79.  Daarmee kunnen we de lift niet financieren, maar het is wel een mooi begin.  

 Wij bedanken de Raboleden die voor de Jonathan hebben gestemd.

U kunt nu donateur worden van de VriendenVanJonathan: Steun ons!
Dat kan eenvoudig door op de knop steun ons op onze website te klikken, waarna u eenvoudig elk gewenst bedrag kunt overmaken. 

---

Agenda

13 november: intocht Sint en pieten in Zwolle. 

De eerste boekingen voor 2022 komen binnen.


---