---

Stemmen op Rabobank Clubkas

Na drie dagen afgemeerd te hebben gelegen aan de Grintwal in Hasselt is het de hoogste tijd voor de nieuwsbrief. In drie dagen tijd 120 gasten ontvangen ondanks het beestenweer en extreem hoog water. Dit konden we doen met behulp van de gemeente Zwartewaterland die in precies op tijd voor de stroomvoorziening aan de Grintwal heeft gezorgd. Vanaf de eerste week van Mei 2019 hebben we daar onze vaste ligplaats waar we heel erg blij mee zijn.

Op Facebook hebben we dit weekend een oproep geplaatst over de Rabo Bank Clubkas Campagne die tot 1 april ( geen grap ) loopt. Onze stichting kan uw stem heel erg goed gebruiken.

Dat kan alleen als uw bankiert bij de RaboBank. Uw heeft 5 stemmen en daar kunnen er twee van naar ons. In uw berichten box van de bank staat de code die u daarvoor nodig heeft.

Schippermagikookeensvaren.

En dat doet u natuurlijk. Mogen we daar op rekenen? 17 april weten we of we in de prijzen zijn gevallen. Als we meer dan 2500 euro krijgen mogen 12 mensen van het onthaast cafĂ© uit Zwolle  gratis een dagje met ons mee.

 

Hartelijk dank voor uw stem…

Met vriendelijke groet

Rudy Spanhak en Ad Akkerman

---
Jonatan in de vaart

De Jonatan is in de vaart

Het vakantieschip : De Jonathan" is in de afgelopen acht jaar, door en met vrijwilligers, verbouwd tot een schip met ongekende mogelijkheden voor gasten met een beperking. Schip en bemanning geven de gasten en begeleiders een echt vakantiegevoel. Bekijk hier de uitzending van Zwolle en omgeving TVevents.

 

---
Een kijkje in het schip

Een kijkje in het schip

In bijgaande videoclip (gemaakt door Lex Olthof, 1Tube.nl) nemen we u mee om een kijkje in het schip te nemen. Van salon tot kombuis en van standaardhut tot aangepaste hut.

https://www.youtube.com/watch?v=kmcbzYtoyg8

Meer lezen.

---