Beschermvrouw

Ambassadeur

Thecla Bodewes

Zakenvrouw van het jaar 2011 en directeur/eigenaar van de Scheepswerven Bodewes in Hasselt, Meppel, Kampen en Harlingen.

“Omdat in mijn ­ filosofie maatschappelijke betrokkenheid een belangrijk onderdeel van ondernemen is, vind ik het geweldig beschermvrouwe èn adviseur te zijn voor de stichting. Het mede mogelijk maken van onbezorgde vakanties op het water voor mensen die maar al te vaak tussen wal en schip vallen, heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Wat zou het fantastisch zijn als ‘Zwolle’ dit project tot een groot succes weet te maken!”

Edward Zwitser

Perswoordvoerder en fondsenwerver van de Koninklijke Nederlandse ReddingsMaatschappij (KNRM) en inwoner van Hasselt. Edward is goed ingevoerd in de scheepswereld en heeft veel contacten, is spreker voor de KNRM en houdt lezingen voor businessclubs en watersportverenigingen. Edward vertegenwoordigt onze stichting naar de buitenwereld en naar de externe contacten.  Kijk op de site van de KNRM en je krijgt een indruk van die vrijwilligersorganisatie.

Ambassadrice

Iris Tietema

Is werkzaam bij Brownies & Downies  en is afkomstig uit onze doelgroep. Iris is actief op social media.
Iris helpt ons bij de promotie van de activiteiten rondom de Jonathan.