Interfloor doet er nog een schepje bovenop

Het is al weer even geleden – oktober 2015 – dat de stichting op de werf bij Thecla Bodewes een zakenavond had georganiseerd. De impact van de avond was toen nog niet zo duidelijk, maar terugkijkend spreken we nu van een zeer geslaagde avond.
Voormalig voorzitter van de stichting Jan Paul Bakker opende de avond en gaf een korte uitleg over wat het doel van de stichting was en waar we stonden. De bedoeling van deze avond was/is om ideeën, suggesties, adviezen enz. te ontvangen van de genodigden. Doel en missie werden nog eens extra voor het voetlicht gebracht door onze beschermvrouw Thecla Bodewes en beschermheer Henk Jan Meijer.

In eerdere gesprekken met Lens Nekeman van Interfloor had hij ons al zijn medewerking toegezegd. Aan het eind van de avond riep hij ons apart en verruimde zijn bijdrage aan het doel van de stichting met meerdere honderden procenten. Ja u leest het goed, zijn bijdrage ging een aantal keren over de kop. Wij ook maar dan in figuurlijke zin.


Het bedrag is besteed aan de totale stoffering van het schip en met een deel van het geld kon de rekening van de coating in de badkamers worden betaald.

Zoals kleren de man maken, maakt de stoffering ons schip. En dat tot en met een antisliptapijt op het dek waar onze passagiers straks ook gewoon lekker en veilig op blote voeten kunnen lopen.