JadaCare is ook aan boord

Evenals voor andere partners van onze stichting was een telefoontje en mailtje voldoende  aanleiding voor mevrouw Miranda Foppen van JadaCare eens aan boord te komen kijken. Perfect. Na overspoeld te zijn met welkom advies mochten we onze wensen laten weten. Een brochure van JadaCare was achtergelaten.
Naast dat twee hutten op het schip zijn aangepast voor mensen in een rolstoel of slecht ter been extra voorzieningen vragen in wc en douche willen we ook de juiste voorzieningen hebben in de andere sanitaire ruimten.
Het contact met JadaCare – landelijk bekend – gaf ons de mogelijkheid want een veilige badkamer is wel een must.
Het bedrijf van Miranda en Remco aan de Hessenpoort is specialist op het gebied van o.a. beugels, een douchestoel en/of po-stoel etc, etc… Te veel om op te noemen. Zie: www.jadacare.nl.  Met de nuttige tips over de doucheruimte en aanwijzingen waar we rekening mee moeten houden hebben we ons verlanglijstje gedeeld.
JadaCare zette haar beste beentje voor. Super. Het enthousiasme van Miranda was voelbaar en dat bleek wel toen de rekening van 0 euro bij ons op de mat viel. Ook nu kon de penningmeester de hand op de knip houden. Hoeraaaaaaaa…..