Stichting Schipper Mag Ik Ook Eens Varen in carnavalsfeer

Er zit een gat in mijn emmer, 
Een gat in mijn emmer,
Een gat in mijn emmer,
En wat moet ik nou?

Wie kent het liedje niet van Dorus (Tom Manders) uit de jaren 60.

Carnavalsvereniging De Deurzakkers vierde gisteren het evenement De Vrienden van de Moandagmiddag in hun residentie Bloopers in de Voorstraat in Zwolle. De stichting Schipper Mag Ik Ook Eens Varen had de eer om zich als goede doel te presenteren. Jan Paul Bakker kreeg hierbij de gelegenheid om wat over de stichting te vertellen. Dat we de eerste tochten in juli kunnen aanbieden maar dat er nog wel wat nodig is voor de inrichting van de keuken. Onze inmiddels bekende emmer hadden we meegenomen. Hierin konden mensen een muntje (geld mocht ook) deponeren die later door de eigenaar van Bloopers in contact geld werd omgeruild. ‘R Zat ’N Gat In M’n Emmer maar niet aan de onderkant. Opbrengst 352,27. Alaaf alaaf alaaf.

.