Vaartochten

De Jonathan is een omgebouwd vrachtschip van 40 meter lang. Voor passagiers beschikt het over zes 2-persoons hutten, waarvan twee rolstoeltoegankelijk. Benedendeks is een gemeenschappelijke eet- en zitruimte met een open keuken. De kombuis (de keuken) is voorzien van kookgerei en serviesgoed. Er is een koelkast en een afwasmachine.

De mogelijkheid bestaat om zelf te koken en boodschappen te doen. Tip: vooraf inkopen voor de hele vaartocht. Onderweg en bij de ligplaatsen zijn geen winkels dichtbij. Volgens goed gebruik eten passagiers en bemanning samen in de gemeenschappelijke ruimte. Ook als een groep zelf boodschappen doet en kookt, eet de bemanning mee. Als de passagiers uit eten gaan, zorgt de bemanning zelf voor de maaltijd.

Vragen of interesse?

Beddengoed is aanwezig. Voor de veiligheid van de passagiers is het beddengoed van brandvertragend materiaal gemaakt.

De bemanning bestaat in principe uit de schipper en een maat. Beiden vrijwilligers, maar bekwaam. Er is altijd een bemanningslid aan boord met BHV.

In overleg met de schipper kan er een kijkje in de stuurhut worden genomen. De stuurhut is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Kijk hier in het schip

Van salon tot kombuis
van standaardhut tot aangepaste hut